FROKOST MENU 11:30-15:30
82,-
Marineret sild
82,-
82,-
Kryddersild
82,-
92,-
Christiansø-pigens sild
92,-
82,-
Karrysild
82,-
125,-
Rejer på franskbrød
125,-
92,-
Lun stegt sild i lage
92,-
98,-
Lune fiskefrikadeller med remoulade
98,-
122,-
Smørstegte rødspættefileter med remoulade
122,-
138,-
Smørstegte rødspættefileter med rejer & mayonnaise
138,-
92,-
Lune frikadeller med rødkål & surt
92,-
88,-
Lun leverpostej med surt
88,-
112,-
Lune mørbradbøffer med bløde løg & surt
112,-
185,-
Pariserbøf med rå æggeblomme (250gr)
185,-
108,-
Æg og rejer
108,-
98,-
Kartoffelmad med bacon og purløg
98,-
135,-
Tatar med rå æggeblomme (150gr)
135,-
105,-
Roastbeef med spejlæg & bløde løg
105,-
98,-
Roastbeef med remoulade & rist løg
98,-
98,-
Dyrlægens natmad
98,-
98,-
Hønsesalat med bacon og ristet brød
98,-
95,-
Gammel ost med rom, fedt og sky
95,-
95,-
Gorgonzola med rå æggeblomme
95,-
90,-
Rabarber trifli
90,-
90-
Gl. dags æblekage
90-
90,-
Hindbær trifli
90,-
105,-
Pandekage med is
105,-
90,-
Pandekage med syltetøj
90,-
90,-
2 kugler vanilje is
90,-